Koka upp hallonpurén med socker och vaniljpulver. Vispa grädden ”medium hård”. Fördela över chokladbotten, täck med plastfolie och låt stå i kyl tills det ska serveras
Blanda ihop allt till bottnarna rör väl och forma till små bollar som du lägger på en plåt med bakplåtspapper och platta till bollarna en del mer än jag gjorde på bilden för de flöt inte ut under gräddningen
Så har jag alltid varit, så jag gissar att den här helgen kommer handla mycket om att baka, umgås med familjen -nära och kära och kanske inte vara hemma så mycket
Eftersom det är fredag kanske ni vill lyxa till det med en god och faktiskt nyttig efterrätt. Jag utgick från ett recept för icke-lchf och så bytte jag mjölk mot grädde och socker mot sukrin strö
"Tänk på det innan ni tatuerar in en delfin på axeln" sa psykologen med ett leende. Nu åter till pannakottan som jag smaksatte med vaniljstång som jag köpt med mig från Mauritius när vi var där förra vintern
Under tiden häll grädde i en kastrull tillsammans med vaniljpulver/. Lchf är en livsstil som ja från och till har hållt mig till då ja är sockerberoende och de är skönt att få kunna äta gott men ändå vara bra för en
L. c. h. f. ä. r. e. n. l. i. v. s. t. o. m. j. a. å. g. d. k. b. ö. u. p. T. I. 3. 1. N. y. 2. 5. K. J. G. U. /. -. V. H. 4. W. (. w. ). S. 6. m L. s t
Mumsfilibabba med lite smör, ost, skinka och grönsaker . Kommer säkert komma många LCHF recept på bloggen framöver, måste trimma till oss lite inför vår turkiet semester i höst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.