Efterrätter

Efterrätter

  • 10 Recept
No-bake Jordgubb- & Marshmallowfluffpaj

No-bake Jordgubb- & Marshmallowfluffpaj

Idag har vi ställt om till vintertid och det kändes lite deppigt när jag i morse tittade på Nyhetsmorgon och de visade hur tidigt solen kommer att gå ner nu kommande vecka
Risgrynskaka

Risgrynskaka

Ugn. 225°. 1. Vispa upp äggen och blanda med gröten. Rör i grädde, russin. 2. Fördela smeten i smorda portionsformar och grädda i 20 minuter
Wallas tyska kaka med smuldeg

Wallas tyska kaka med smuldeg

Rör samman degen. Bred ut med kniv eller slev i en långpanna (smord eller bakplåtspapper). Degen blir ganska kladdig, den ska vara så - ge inte upp
Daimcheesecake

Daimcheesecake

Krossa kexen i matberedare. Smält smöret och blanda med kexsmulorna. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Saffranssviss

Saffranssviss

Vispa grädde tillsammans med saffran. Skala och skär apelsinerna i bitar. Varva maränger, apelsiner och saffransgrädde på dessertassietter
Lakritssemifreddo med hallonsås

Lakritssemifreddo med hallonsås

Lakritssemifreddo. Blötlägg gelatin i kallt vatten (gelatinet hjälper till att förhindra iskristallbildning i glassen men kan uteslutas)