Lakritsrulltårta med citronkräm och hallonsylt
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 4 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 0,75 dl kakao
  • 2 msk lakritspulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 0,5 tsk salt
  • 2 msk smält smör
  • 2 msk crème fraiche
  • Lemoncurd (blir 1 dl)
  • 25 g smör
  • 0,5 citron, saft och skal
  • 0,5 dl socker
  • 2 äggulor
  • 200 g naturell philadelphiaost
  • 1 dl hallonsylt
  • Botten 4 ägg 2 dl strösocker 2 dl vetemjöl 1 tsk vaniljpulver 0,75 dl kakao 2 msk lakritspulver 1 tsk bikarbonat 0,5 tsk salt 2 msk smält smör 2 msk crème fraiche Lemoncurd (blir 1 dl) 25 g smör 0,5 citron, saft och skal 0,5 dl socker 2 äggulor 200 g naturell philadelphiaost 1 dl hallonsylt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.