Lördagslyx med Boeuf Bourguignon
aubeurresalee
aubeurresalee
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Boeuf Bourguignon, 4 port;
  • 400 g kalvfilé
  • 200 g trattkantareller
  • 5 st halverade schalottenlökar
  • 100 g syltlök
  • 2 vitlöksklyftor 100 g rökt fläsk eller 1 paket bacon
  • 2 st medelstora morötter
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl rödvin
  • 3-4 dl valfri buljong
  • 1 msk dijon senap
  • 2 lagerblad 1/2 kruka timjan
  • 1 msk socker
  • salt och peppar efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.