Grönkål är en underskattad grönsak. Skapligt billig, väldigt god och sprängfylld med nyttigheter. Dessutom sägs den vara väldigt lättodlad och kan stå kvar ute och skördas långt inpå vintern
Goda vegetariska pajer är helt klart en av mina favoriträtter just nu. För att de ska bli tillräckligt näringsrika och mättande brukar jag vara noga med att de både innehåller bra fetter, protein och kolhydrater
4 nävar grönkål. 14 msk smör. 11 liten skvätt vatten. 1salt och peppar. 1citron. 14 nävar grönkål 4 msk smör 1 liten skvätt vatten salt och peppar citronDela grönkålen i mindre bitar
Precis i samma stund som jag satt och fundera över det faktum att det var ett tag sedan jag lagade något som-inte-tog-10-minuter så ringde pojkvännen och frågade vad han fick för mat till middag ikväll
Grönkål är en riktig hälsobomb. Det här är varför just du ska äta grönkål. Dessutom delar vi med oss det busenkla (och snabba, och nyttiga…) receptet på chips av grönkål
Fräs den förvällda och hackade eller frysta grönkålen i en gryta med smör. Rör om under tiden. Tillsätt fond eller skinkspad och grädde och sjud kålen, i ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.