Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Pastasås medkyckling och champinjoner. Dela kycklingen i mindre bitar om du har hela filéer. Börja med att smörsteka svampen i skivor eller mindre bitar och lägg den åt sidan
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Lägg kycklingen i en skål, tillsätt kryddorna, salt och lite olja. Du kan ta ungefär 1/2 msk gurkmeja och ca 1 msk ingefära till 900 gram kyckling för att få en uppfattning om mängden. Ställ in i ugnen tills kyckling utan ben uppnår 73 grader och kycklingmed ben uppnår 80 grader. Hel eller halv kyckling ska stekas till 82 grader intill benet. 73 grader och kycklingmed ben uppnår. 80 grader Hel eller halv kyckling ska stekas till
Fräs kycklingen runtom tills den fått fin färg. Och här ska jag njuta för imorgon börjar nästa projekt med PR-projektledning och skapandet av projektplaner med PR-aktiviteter
Tillsätt vin, grädde och peppra med lite svartpeppar. Lägg kycklingen i en ugnsfast form, använder du hela filéer tycker jag att du delar varje filé i tre delar på längden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.