Det fina med den här soppan är att den är snabb, fräsch och lätt (för magen) och kan serveras som förrätt eller dessert, smaken är frisk och sval och den blev mycket uppskattad av våra gäster
Gillar ni som jag fruktsoppa, blåbärssoppa, nyponsoppa eller varför inte äppelsoppa. I förrgår fick jag en påse äpplen av en kollega och bestämde mig för att göra äppelsoppa
Skala äpplen, skär dem i skivor och lägg dem strax i vatten, så rodnade icke, låt dem sedan koka med ett stycke kanel, och när de äro välmosade, så riv dem genom durkslag, späd sedan med vatten att soppanbliver lagom tjock, låt henne litet koka och giv henne smak med vinoch socker
Ända sedan vi kom hem från Florida har det varit riktigt kallt. Jag är inte alls något fan av kylan, men försöker acceptera den och värma upp mig så gott det går med brasor, vetekuddar, varma drycker och varm mat
ATT BAKA MED KYLA. Att använda frysen vid bakning gör att man kan ha degämnen i frysen och att man kan ta fram dem, tina dem och jäsa dem för att sedan grädda dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.