Mixa morötterna med smöret och mjölken i matberedare tills krämen är helt slät. Smaka av med salt. Om inte, så red den med lite maizena utrörd i vatten
Conditerad äggula är inget annat än en ungsbakad äggula, jag åt det första gången i våras på Bloggforum på restaurangen Cocoos nest på Radisson Riverside på Lindholmen i Göteborg, då i kombination med rökt lax och en morotscreme (note to self, testa att laga den där cremen
Absolut, med råge. Vi började med en helt fantastisk Champagne från Leclerc Briant. AptitretareDillstrut fylld med syrlig blomkålscréme kryddad med dill toppad med Kalixlöjrom & gräslök
Detta gjordes som en vandring genom tiden för Ostindiska kompaniet, med mat och dryck som hämtat inspiration från Ostindiefararen, kompaniet och de miljöer man då rört sig i, och hela lanseringen är ännu ett steg i ”Den Stora Smakresan” som Mariestad skapat och använder som bakgrund till de öl i begränsad utgåva som de tar fram
Vi kom fram nästan 45 minuter för tidigt så vi hann med att ta ett par fördrinkar på en bar bredvid som hette The Polo Bar och som visade sig tillhöra hotellet
Det lilla förtugget var kycklingterrin med mangocreme, friterade risottobollar och kycklinglevermousse med färska fikon och förstås drack vi lite bubbel till det hela, en Billecart Salmon Brut Reserve
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.