Sätt ugnen på 125°. Putsa kycklinglår och lever noga. Blanda med salt och svartpeppar och lägg ut hälften av låren i en plastklädd långsmal limpform ca 30 x 10 cm, ca 2 liter
Den 14. e april bjöd Mariestad in till Beermakers Dinner på Östasiatiska Museet i Stockholm för presentation och lansering av Mariestads Ostindien Strong Ale
In i mörkaste november var det dags för vår andra resto-tillfälle för hösten. Vi råkade denna gång bli 10 runt bordet istället för 8 så allt var lite hektiskt innan och dukningen blev kanske inte den bästa men någon liten blomma fanns där ändå
Den här rätten serverade jag mina vänner Anette och Fredrik på en gemensam middag hos mig. Det är en mjäll fin terrin där jag lagt till tapiokapärlor som fått marinera i citronsaft för att få in syra, rostade surdegssmulor och råriven blomkål för knaprig textur och lenhet från den milda blomkålscrémen
Kycklingterrine. Putsa kycklinglår och lever ordentligt. Blanda med salt och svartpeppar. Lägg ut hälften av låren i en plastklädd oval limpform (30 x 10 centimeter, cirka 2 liter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.