Gör en valfri pajdeg. Lägg degen i en långpanna som är 30x40 cm med bakplåtspapper i botten. Fyllning. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna med smör
Fyllning. Tina kycklingen. Skiva salladslöken fint. Dela, kärna ur och tärna paprikan fint. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling
Här kommer ett tips till fredagens fredagsmys (då typ alla svenskar äter någon form av tacos). Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj
Usch, vad det är kallt om morgonen nu. På lunchen brukar jag lämna kontoret för att gå en runda och så dags är det fortfarande varmt nog för att gå utan jacka
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Riktigt god paj som går snabbt att göra om man har färdig köttfärssås. Det hade jag. När vi gör köttfärssås gör vi alltid en ordentlig laddning och fryser in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.