Börja med att skära kycklingen i bitar och bryn dem i smör. Skär kycklinge i lagom stora bitar , och bryn dem försiktigt, men så de blir färdiga i en stekpanna med rikligt med smör
Jag som är tokig i lökpulver som krydda pudrar över lite sånt med. Servera med ris eller pasta. Denna rätt har med åren blivit den mest omtyckta rätten här hemma och numera gör jag alltid dubbel sats av den
Kycklingfilé med vitlöksost och sweet chili4 kycklingfiléer 2 msk Soja 2 msk Olja 2,5 dl grädde 1,5 dl Thai sweet chilisåsSalt, peppar 1 fp 125 g färskost vitlök typ CantadouBlanda soja och olja och pensla kycklingen
Kycklinggrytamed gräddsås – Äntligen Måndag. Innan jag berättar om bland det coolaste jag upplevt rent känslomässigt så ska jag bara dela med mig av denna thaikyckling jag gjorde igår
Koka upp buljong med limesaften och kokosmjölken. Ta i den gröna currypastan och ingefäran. Red av med lite maizena strö för att få en lite simmig konsistens
Smaka av med salt och curry, beroende på hur starkt du vill ha det. Krydda med salt och svartpeppar. Ta fram en kastull och häll i matlagningsgrädden, mjölken och curryn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.