I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng. Rör ner hackad basilikaoch smaka av med salt och peppar
Hacka basilikanoch strö över. Lägg över filéerna i en ugnsform och lägg tunna tomatskivor ovanpå. Blanda dijonsenap,grädde,crème fraiche och pressad vitlök
Doftar så gott och smakar särskilt bra ihop med tomat, ost och pasta. I den här kycklinggratängen passade den också riktigt bra ihop med grovkornig skånsk senap
Blanda med creme fraiche, salta och peppra. Det är ett LCHF-recept, men det gör man ju som man vill med - om man vill äta ris, pasta eller potatis till, alltså
Såsen till den här gratängen blir så god. Magen skrek efter mat och jag kände inte alls för att ställa mig och koka ris, pasta eller nåt liknande så det fick bli en nödlösning med lite gurka och körsbärstomater i stället
Kyckling, tomat, basilikaoch mozzarella. och en god sås. Jag har ganska många rätter nu med tomater, basilikaoch mozzarella i mitt blogg-arkiv, men det är ju såå gott och det går alltid att variera lite till
Idag har vi hunnit med att skjutsa Max till tandläkaren och sen till skolan. Svinkopporna har inte riktigt torkat in än och körteln under hakan är fortfarande stor och öm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.