IngredienserPortioner. 4 4 portionerris 600 g kycklingfilé 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja 3 dl hönsbuljong (vatten + buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 msk dijonsenap salt och peppar majsstärkelse 1 kruka basilika Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg filéernai en smord ugnsfast form. Jag hade tagit fram kycklinginnanvi åkte till kalaset så litemiddag här hemma blev det i alla fall, gissa om det blir rester kvar till nästa vecka
Lägg kycklingeni en ugnssäker form. ugn. Kycklinggratängmeddijonsenap. Det blir helt plötsligt en ny del att utforska ochexperimenteramedoch det är alltid spännande
Middagenidag blev kycklingfiléiugnmed rostade morötter ochpotatis, sallad medtomat, paprikaoch majs och en fetaostsås med creme freiche som blev supergod
Lägg kycklingfiléernai en ugnsformoch pensla medolivolja. Kycklingmed mozzarella, soltorkade tomater, basilikaocholiverFör några dagar sedan åt vikycklingtillagadmed mozzarella, soltorkade tomater, basilikaoch svarta oliver, smaker som verkligen passar bra ihop
Gör klyftpotatisoch stek iugntillsammansmedkycklingen men iolika formar. Så jag fyllde kycklingenmed ost, tomaterochbasilikaochtill det klyftpotatisoch skyn från kycklingen
TillKycklingspetten behöver du. Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumioch lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Dra av från värmen och ställ iniugnen. InläggetFrittatamedkyckling, tomatochbasilika – snabb, god ochnyttig lunch dök först upp på Clean Eating by Annika
Häll sedan över kycklingstrimlornai den ugnssäkra formen tillsammansmed pasta, lök och grönsaker. Häll av vattnet och lägg all pasta i en ugnssäker form
Lägg kycklingeni en ugnsfast form. Dela citronen på mittenoch fyll kycklingenmed halvorna. Viktigt när man lagar hel kyckling är att ösa fågeln med stekskyn under tillagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.