Gör samma stekprocedur på den här sidan, alltså hög värme till att börja medoch sänk efterhand. Köttfärs på bloggen i går och köttfärs på bloggen i dag, men så kan det bli ibland
Det kan också vara gott att servera såsen som fyllning i bakad potatis, tillsammans med lite fetaost samt någon form av marinerade bönor eller linser (se här och här)
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Jag hoppas att allt är bra med er samt önskar er en fin fortsättning på helgen. Glutenfritt (Välj ett glutenfritt buljongpulver och kolla så att peston är gluten fri)
Låt stå tills det kallnar, häll av vattenoch blanda medmarinaden. I det "äkta" receptet skall det vara russin, nötter (eller mandel) och suckat, men jag tog mig alltså friheten att använda tranbär och nötter
De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Nedan får du ett recept på en god laxfilé medsoltorkadetomater, basilikaoch fetaost. Idag har jag varit ledig och började dagenmed att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Låt köttet kallna i kylen. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar och grillkrydda. Igår tog min dotter studentenoch till den lagade jag marinerad fläskfilé
Hacka lökenoch strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här enenkeloch supersmarrig pastarätt med liknande smaker
Låt svalna och täck sedan kycklingenmed plastfolie och ställ denkallt. Brukar även ha på lite mer balsamvinäger vid själva uppläggningenoch avsluta med något var på salt- ochpepparkvarnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.