Vi brukar inte använda termometer när vi grilladkycklingfilé utan kör mer på känsla och skär lite i den innan vi tar den från grillen för att vara helt säkra på att den är klar igenom
Mitt knep för att få dem på det senare viset äratt tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
När jag då svarade att vi skulle grilla sa Milia i sin tur glatt. (En svart tyllkjol) Lowes fröken skrattade och sa att det är så roligt vad barnen associerar med vissa saker
Vad man kan tänka på att det i princip alltidär bättre med naturella nötter än rostade. Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara är så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Grillad majs ska vara lite klibbig i karaktären så jag kör den i sin helhet skalad på grillen. Nu kommer den färska majsen i hela landet så den här bloggposten är i det närmaste akut
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.