Den smakar ju mest ju längre den får stå, så om du ska få gäster är det helt okej att koka den kvällen före och bara steka på kycklingenoch tillsätta den innan servering
Smakaavmed salt och eventuellt mer curry. När Millan presenterade korvstroganoffinlägget häromdagen så insåg jag att mitt favoritkorvrecept inte fanns medoch att Millan stod för majoriteten av alla korvrecepten
Blanda curryfräsetmed crème fraichen ochsmakaavmed salt och peppar. Bryn kycklingfiléerna i resten av oljan i stekpannan och krydda med salt och peppar
Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Blanda samman kyckling, spenat och champinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Salt och peppar. Salt och peppar. Ingredienser 400 g kycklingbröst i tärningar. 1 äpple, i tärningar. 1 msk curry. 30 g rostade och saltade cashewnötter, 20 st Annons
Nötmjölerna karamelliseras lätt med lönnsirapen under bakningen så degsmulet får en knäckig smak. Det blev vackert med så små äpplen i en paj eftersom att jag kunde skära och baka dem i halvor
4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 rött äpple 2 msk olja 1 msk curry 640 g kycklingfiléer salt och peppar 2 dl crème fraiche 1 gurka 1/2 ask krasse Lägg till i inköpslistan
Servera kycklingklubbornamed grönsaker och ris. Grönsaksblandningen blev riktigt god och den färska ingefäran gjorde att kycklingen fick lite lagom sting
Jag hade egentligen tänkt göra enbart en kycklingsoppa men efter att jag hade benat ur kycklingen så tyckte jag inte att det blev så mycket kött av den
Hacka löken och låt fräsa medkycklingen tillsammans medcurryn. Skär kycklingfiléerna i små bitar, krydda med salt och svartpeppar och stek i lite olja/smör i en djup panna eller kastrull tills de fått färg och är genomstekta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.