Skär paprikan, gurkan och löken i bitar. Skär kycklingen i bitar och stek dem i en panna. Förra veckan åt vi en pastasallad medsmakav ingefära ochchili
Skiva champinjonerna och bryn en stund medkycklingenoch tillsätt även broccolin. Skär kycklingfileerna i tunna skivor, bryn i stekpanna med olja tills den är genomstekt
Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Blanda samman kyckling, spenat och champinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Krämig kycklingmedpaprikaochchili. Strimla kycklingenoch hacka löken. Kyckling. Krydda med salt, peppar, chilipulver, parikapulver samt ev mer hönsfond
Här har jag blandat kycklingmed potatis och lite olika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm. Krydda med trocomare örtsalt, paprikapulveroch torkad timjan
Komponerade ihop min egen variant av sötpotatissoppa med asiatiska smaker. Mixa slät medmixerstav. Hade jag gjort om de hade jag tagit dubbelt så mycket ingefära och hälften så mycket chili, och toppat med färsk koriander
Servera kycklingklubbornamed grönsaker och ris. Grönsaksblandningen blev riktigt god och den färska ingefäran gjorde att kycklingen fick lite lagom sting
Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingoroch olivolja på en ugnsplåt. Pressa ut den rostade vitlöken ur skalet och mosa tillsammans med sötpotatisen
Jag tillagar den på Kurdiskt vis där vi smaksättermed kanel och persilja,. Stek paprikorna i en stekpanna tillsammans med olja i ett par minuter, så att dem får en fin färg och har mjuknat något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.