Barnen var först lite skeptiska men dom åt med god aptit. Färdig att servera till en sallad om man vill äta gi eller lchf eller servera med ris, pasta eller bulgur
Så, vad ska vi då hitta på medkycklingen. Kyckling är en sådan råvara som väldigt ofta återkommer i mitt kök, både vuxna och barn älskar oftast kyckling, och variationsmöjligheterna är ju näst intill oändliga faktiskt
Eller servera med ris, pasta eller bulgur. Skär kycklingfileerna på längden, blir ca 4-5 långa bitar per file. När kyckling stekt på andra sidan i 3 min, så salta och peppra, tillsätt sedan passerade tomater, grädde och tomatpuren. 800 gram kycklingfiléer
Idag blir det kycklingmed gräddsås, en riktig klassiker som Julia gör helt fantastisk. Vi börjar nu komma in på recept med lite fler steg så gör er redo, jag vet att ni kommer fixa detta galant
Måste förska få tillbaka matlagningsinspirationen som har flytt all sin kos de senaste veckorna och idag fick det bli ett nytt kycklingrecept, hämtat från
Men då är det tur att jag har några recept på lager som jag inte hunnit dela med mig av ännu eftersom jag i vanliga fall lagar mer mat än jag hinner lägga ut
Smilla fick smaka på kycklingburgare och stuvade makaroner med något grönt i och hon älskade det. a kycklingburgare och kycklingköttbullar som var en veckans varor och intill stod det ett litet minikök där en av de anställda stod och bjöd på smakprover på ett recept ur veckans “Maxiköket”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.