Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken. Dela kycklingeni önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se ochbliinspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenendirektiblickfånget
Bryn kycklingeni hälften av oljan, tillsättvitlökoch fräs den medkycklingen. Så idagblir det en kycklinggrytamed smak av grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
När jag växte upp åt vialltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som minlillebrorverkligen åt med stor aptit
Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizenaochvinägeri en liten kastrull. Servera den sötsura kycklingentillsammansmedrisoch sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.