Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Koka i 3 minuter. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivadechampinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. Koka upp och låt sjuda 3-4 minuter. 1 kycklingfilé. 2 selleri stjälkar. 1 röd paprika. 100 g champinjoner. 1 lime
Gör under tidenkycklingen. Det här var bland det godaste jag gjort och ätit på länge. Tomatsås. Bryn kycklingfiléerna runt om i smör tills de känns klara
Servera den parmesanpanerade kycklingen på pastan och tomatsåsen. Dags att panera kycklingen. Häll av och blanda sedan förslagsvis pastan med tomatsåsen samt hackad persilja
Hetta upp liteolivoljai en panna på hög värme. Jag skulle bort under kvällen och hade tagit upp kycklingtillmiddag men hann intetillaga den före och efter skulle det bli alldeles för sent så då löste jag det på bästa improviserade sätt
Värm en stekpanna, häll i (wok) oljan och stek kycklingklubborna lätt bruna. Låt marinera en stund. Blanda resten av limejuicen med vitlök och chilisås
Luftfuktigheten hade gjort sitttill med sockerskålen. Servera kycklingen med tomatsåsen och riset. Kycklingen blev så saftig med sindubbelpanering à la Piccata
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.