Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 1 kg frysta eller färska kycklingklubbor 2 1/2 msk soja 1 msk ketchup 1 tsk rosmarin 1 tsk oregano 1 msk rapsolja 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 1 dl vatten Till servering rostade rotfrukter het yoghurtsås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
I helgen grillade vi goda kycklingklubbor. För att vara helt säkra på att kycklingklubborna skulle bli genomstekta hade vi dem först en stund i ugnen innan de lades på grillen
Hej. Nu är vi tillbaka hemma igen. Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Fyllning. Tina kycklingen. Skiva salladslöken fint. Dela, kärna ur och tärna paprikan fint. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
Vi hade en påse med kycklingklubbor i frysen som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med. ca 1 kg kycklingklubbor. Recept från ca 1 kg kycklingklubbor
Blanda samman salt och kryddor och gnid in kycklingklubborna väl med blandningen. Grilla kycklingklubborna på båda sidor över medelstark glöd och lägg därefter på locket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.