Oftast köper jag frystakräftor, men allra godast är förstås att köpa färska svenska kräftor. Här kommer några riktigt goda förslag på tillbehör som passar perfekt till kräftorna
Här nedan följer först länkar till de glutenfria brödsorter jag tycker passar bäst till kräftorna. Senaste veckan har jag tillbringat i vackra Sörmland, i Lennarts hyrda stuga på Klämmingsbergsbadets Camping utanför Gnesta
Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. 2 förpackningar krossade tomater
Vispa först äggvitorna hårt. Rör försiktigt ner grädden samt äggvitorna i ägg-ostblandningen. Jag använde mig av digestivekex som innehåller små jordgubbsbitar, gjorde säkert sitt för smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.