Chipotlechilikrydda, hastigt kokt sparris, röd Koreansk chilipasta, torkad svart trumpetsvamp som sjudit en stund i soja och vatten, spiskumminfrästa zucchinistavar mm mm
I helgen så bjöd vi några vänner på sushilunch. Till sushin gjorde alla sin egen blandning av soyasås, wasabi och ingefära, det är bra om varje gäst har sin egen skål att blanda i efter smak
Lika god att tillagas med kött- eller veggofärs. Koreansk färs är en riktigt god rätt som du enkelt slänger ihop på max 30 min. 4 portioner 500 g färs av valfri sort (kött- eller veggofärs) 3 st vitlöksklyftor 2 salladslökar Olja till stekning Sojasås. Inlägget Koreansk färs- Middag på 30 min dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Med smak av kimchi, ett koreanskt tillbehör som är kryddigt i smaken och gjort på fermenterad kål. Och om du tar dig igenom hela det här inlägget så finns det en tävling på slutet där du kan vinna en massa sushi-produkter så att du också kan göra det själv
Sushin som maträtt har fått ett rejält uppsving i Sverige under de senaste åren och allt fler sushi-ställen slår upp portarna lite här och var, på gott och ont
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.