The sushi night!
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 dl grötris
  • 1 dl risvinäger
  • 1 dl socker
  • 2 tsk salt
  • Marinerade nudlar
  • 1 pkt sjögräsnudlar
  • 3 msk sesamolja
  • 3 msk japansk soja
  • 4 msk risvinäger
  • ½ tsk sambal oelek
  • Skölj av nudlarna under kallt vatten och låt dom rinna av ordentligt.
  • Blanda samman ingredienserna till marianden och smaka av, du kan behöva tillsätta mer av någon ingrediens beroende på din smak.
  • Häll marinaden över nudlarna och låt dom ligga minst 30 minuter, gärna längre, innan du äter dom.
  • Dessa påminner lite om smaken på Goma Wakame, så nära det går att komma i alla fall utan wakamen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.