Kyckling och baconbiffar medcurrysås. Mixa kyckling och bacon ( om du inte kan mixa så hacka fint och smått) hacka löken och vitlöken smått, krydda med lite vitpeppar (ej salt
Kyckling i brieostsås med curryråris. Koka råris med lite olivolja, salt och curry, jättegott. Kyckling i brieostsås3små kycklingfiléer 2 fingrar purjo1röd paprika350 gram creme freshEn fjärdedel brieostSkiva kyckling i kuber, stek ihop med hackad purjolök och paprika, krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och grillkrydda samt dragon. 3små kycklingfiléer
Marinad till kycklingen. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Smaka av och servera grytan medkokt ris, sallad och gärna bröd att suga upp den goda såsen med. Skölj ur stekpannan med lite hett vatten och häll över kycklingen
Befria kycklingen från skinn och ben. Smaka av med lite sambal oelek och eventuellt något mera fond. Lägg ner kycklingköttet i soppan och låt den koka upp på nytt
Till middag blev det kycklingmed ris och currysås. Till skillnad från många andra så använder jag inte mjölk i min currysås, utan gör den på buljongen jag kokar kycklingen i
Jag lagade en snabbvariant av dillkött gjord medkycklingfilé istället. Smaksätt med dill och ättika. Sila av buljongen, spara kokvattnet och kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.