Kokos- och linscurry i Crock-Pot
Leva sunt
Leva sunt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl okokta belugalinser
  • 1 tsk hel spiskummin som mortlas
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 burk krossade tomater (400 g)
  • 1 msk finhackad färsk ingefära
  • 1 msk färsk finriven gurkmeja eller 1 krm torkad gurkmeja
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 dl sultanrussin
  • 4 dl kokosmjölk
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 msk kokosolja
  • 1 dl belugalinser, okokta
  • 1 tsk hel spiskummin, mortlad
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 burk krossade tomater (400 g)
  • 1 msk färsk ingefära, finhackad
  • 1 msk färsk gurkmeja, finriven, eller 1 krm torkad gurkmeja
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 dl sultanrussin
  • 2 dl vatten
  • 4 dl kokosmjölk
  • 250 g körsbärstomater, gärna i olika färger
  • 1 msk kokosolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.