Rulla sedan till lite större bollar i kokos. Och bulken går bra javisst. Eller inte mycket dålig mat men för mycket godis, bröd, bars, burgare och kebabrullar
Jag laddar i soffan för en jobbdag och efter det blir det några timmar i bilen ner till skåneland. Igår gjorde jag riktigt goda godisar här hemma, de är dessutom nyttiga och innehåller inget onyttigt socker
sk snickersrutor men bara men utan socker och andra onyttiga ingredienser. (Jag använde en matlåda med ett bakplåtspapper i) Blanda jordnötter och jordnötssmör och värm på svag värme ett par minuter
Blanda i kokosoch vatten till en tjock smet. Mixa nötter och dadlar. Vispa oljan och mjölken och tillsätt allt annat och bred det över mandel/nötsmeten
Igår hämtade jag ut den senaste Smakboxen med namnet "Nya Vanor" och den var fullproppad med en massa roliga och spännande produkter som ger inspiration för en hälsosammare livsstil
Häll kokosflingoroch kakaopulver i en plastpåse och skaka runt så att det blandar sig. Dela i lagom stora rutor, doppa snittytorna i kokosen så hela täcks
För lets face it, det är ju galet gott och går att variera på så många olika sätt. Jag kom på att jag skulle gör godis av chokladbollsdegen, genom att göra fördela degen i formar och toppa med smält choklad
Grunden består av blockchoklad och nougat, sen får man fylla den efter egen tycke och smak. Dela choklad och nougat i mindre bitar och lägg dem i en rostfri bunke alt glasskål
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Tänkte tipsa er om riiiiktigt goda hälsosamma kanelbullar. Måndag och tidig dag på jobbet vilket betyder att jag hunnit springa och sola lite också, även handlat, lagat mat och bakat
Fröknäcke med kokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Krämig kokosmousseoch en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.