Servera som tillbehör till maten. Jag försöker förmå mig att öppna en bok som inte är tjock i sig, men innehållet är desto tyngre, så istället för det har jag ägnat mig åt att städa, besöka frissan och njuta av solen och denna vackra marsdag
I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. "Ajamen nääää, har dom inget annat för sej i det där Mårtenssonska köket än att bjuda på julmat hela tiden", tänker kanske någon nu i
Ett tips för att rädda matenefter jul är att planera sina inköp, att inte köpa julmatav tradition utan utgå från vad man faktiskt gillar och kommer äta upp
Häromdagen kokade jag en herrans massa äppelmos av våra egna äpplen. Något som gjort syltandet och saftandet ännu lite roligare än vad det redan var, är de söta etiketterna som jag fick av min snälla man häromdagen
När vårvindarna viner och solen fått för sig att gömma sig bakom de gråa molnen då kokar vi sylt. Vi tar alla små slattar av frysta bär som frysen kan uppbringa och så sätter vi fart
Dessa fina rullar av varmrökt lax smälter i munnen. Jag vet, det är inte så mycket mat men därför passa de extra bra som mellanmål eller att äta när man fastar
En Träningsblogg skriven av ett Par med Fokus på Träning, Kost och Hälsa
Självklart ska vi även stanna upp, för att njuta av de vackra betraktelser bara naturen kan skänka oss, i form av de små, drömlikt och ibland gnistrande ögonblicksstunderna
Med dem som inspiration ställde jag mig vid grytorna och blev kvar där till långt in på kvällen. Rör ned sockret och koka kraftigt ytterligare en minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.