Nu ska det bara puttra någonminut annars blir det skosula. Är det ett ålderstecken när man börjar längta efter mat som man inte längtade efter när man var liten
Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessertsom var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopieranågon dag
gärna någonskiva stekt bacon. Så, då verkar det som att de allra flesta iledighetskommittén har återvänttillsina jobb och skolbänkar igen, precissom en halvan av Mårtenssons har gjort
Sedan knåda degen inågonminut, låt den vila. Så bakar du av brödet. Ett litet prov som jag gjorde åt ett företag i Kungälv somheter Surdegskungen som är ny startat
Tog fram påsen med kött och härlig köttsaft från kylen och gjorde en god gräddsås på skyn och serverade köttet lätt uppvärmt med såsen, kokt potatis, sallad och citronpickladeskivorav polkabetor som jag glömde serveratillskreiryggen kvällen innan
Jag har valt att döpa inläggettill "Någon typ avsurdegsciabatta" mest för att somniser på bilden nedan, ser styckbröden interiktigt ut somklassiskaciabattor
Det blev knappt någondiskefter maten. Man får anpassa recepten om man är mjölkproteinallergiker och till sojagrädde ellerhavregrädde om man är sojaallergiker
Och som med en stor del av den traditionella franska matkulturen skiftarrätter och bakverki utförande beroende på region, finns även briocheni en mängd olikavarianter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.