Testar mig på surdeg igen sist dog degen ifrån mig men nu har jag hittat en deg som man fryser in. den hittar du här, men du kan självklar använda din surdeg om du har en i kylen eller frysen
Detta recept har jag fått av en vän, det är ett jättegott bröd som håller sig fräscht länge. 2 st3 dl fiberrikt eller vanligt havregryn6 dl vatten3 tsk salt50 g smör2 msk mörk eller ljus sirap4 dl kallt vatten50 g jäst20 dl vetemjölGör såhär
Foto. Karin / bevemyrs blogg. En vardagskväll kan smaka så himla gott. Särskilt om det serveras nygräddat, charmigt, knubbigt bröd gjort i en gjutjärnspanna
Så här gör du Skär potatis och lök i klyftor, palsternacka och morot i långa, knubbiga stavar. Så här gör du Skär potatis och lök i klyftor, palsternacka och morot i långa, knubbiga stavar
Skär den i knubbiga bitar och stek den i olivolja så länge att den faktiskt får lite färg. Även en helt vanlig måndag i april ska man kunna äta gott, eller hur
Det är Fars dag idag och jag har äntligen lite tid att sätta mig o fixa lite bilder från kameran, uppdatera Kryddburken och förbereda en del inlägg för veckan
Hade jag hittat små angellopaprikor (ser ut som små knubbiga röda chili, men är underbart söta och goda) hade jag fylld sådana vilket hade varit enklare än en hel snackpaprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.