Blanda socker med kanel och doppa munkarnaiblandningendirekt efter friteringen eller bara pudra med florsocker och sedan bara njut, efter en stund, när de har svalnat något
Dags för ett inlägg eller vad säger ni. Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan. Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade
Lägg smördegen imazarinformarna. Fräs färsen smuligi en stekpanna med smör. Blanda i hackad lök och vitlök och fint hackad zucchini och fräs ett par minuter
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Bland annat har jag tagitintryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
Nyfriterademunkar kan vara något av det godaste som finns. Kanske också det svåraste att äta, iaf om man ska försöka låta bli att slickasig om munnen medan man äter
Perfekt tilltugg eller som förrättIngredienser. KrustaderIshavsröraRöd eller Svart kaviarDillGör så härTa krustaderna och fyll dem med ishavsröra och toppa med kaviar och dillEnkelt och såååå gott
Häll i det kalla vattnet och kör tills det blir en degboll. Ta upp degen och lägg i en plastpåse. Ta ut degen och kavla den och lägg i en pajform eller små portionsformar
Häromdagen gjorde jag äppelmunkar, även kända som Berlinermunkar, iminiformat. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar liteläskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.