Knorrsåser 4: Fläskytterfilé med risotto
Krokus Mat & Vin
Krokus Mat & Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 putsad filé
  • 1 msk Caj P Grillkrydda vitlök
  • 2 msk Santa Maria Grillkrydda
  • 2 msk Zeta Crema di Balsamico Fikon
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 175 grader tills den når en innertempertur på
  • 72-74 grader Beräkna att detta tar
  • 35-40 minuter om filén väger runt kilot
  • Risotto, 6 portioner 2-3 schalottenlökar 3 viltlöksklyftor
  • 2-3 dl torrt vitt vin
  • 1,5-2 liter varm kycklingbuljong
  • 4-5 dl Arborio- eller Avorioris
  • 3 dl finriven parmesanost
  • Salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.