Vabruari kallas det ju av en anledning. Jag blir hemma med Affe idag. Danne hade migrän igår och nu är det väl bara att gå och vänta på självaste flunsan eller magsjuka eller nåt annat spännande
Jag använder nästan alltid fläskytterfilé istället för fläskfilé för jag tycker det blir lite mer kött att jobba med än vad det är med fläskfilé som man oftast får ta bort halva ungefär
Lovade ju att visa er mammas födelsedagsmiddag som hon önskade i fredags. Det blev kallskuret kött och potatisgratäng och som alltid vill hon ha en varm gräddsås till så hon fick som hon ville
Fler recept med fläskytterfilé finns HÄR >>. Festligt och gott med fläskytterfilé i krämig och smakrik sås (4-5 port). ca 700 g fläskytterfilé. Putsa/skiva fläskytterfilén ca 1 cm. ca 700 g fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.