Knorrsåser 3: Kycklingfilé med risotto
Krokus Mat & Vin
Krokus Mat & Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 putsad filé per person
  • 1 pkt bacon per
  • 1 vitlöksklyfta per kycklingfilé
  • 175 grader tills de når en innertempertur på
  • 72-74 grader Beräkna att detta tar
  • 15-18 minuter och vila köttet i
  • 4-5 minuter under folie innan det serveras
  • Risotto, 6 portioner 2-3 schalottenlökar 3 viltlöksklyftor
  • 2-3 dl torrt vitt vin
  • 1,5-2 liter varm kycklingbuljong
  • 4-5 dl Arborio- eller Avorioris
  • 3 dl finriven parmesanost
  • Salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.