Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Skär köttet i strimlor. Stek köttet hastigt i en stekpanna. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Fräs kötten i smör, salta och peppra. 1,5 köttbuljongtärning. 1,5 köttbuljongtärning 0,25 tsk soja. En pastasås som går snabbt att veva ihop till fredagsmyset
Skär köttet i skivor. Fräs köttet och löken i smöret på medelstark värme. kött. kött 10 d. Ojojoj, lyckan ler verkligen inte mot våran familj denna januari-månad
2 köttbuljongtärningar. 2 köttbuljongtärningar. Vilken H Ä R L I G dag att vara ledig på. Har fått jättemycket gjort i lagom takt, även om klockan inte är så mycket ännu
Ta ut köttet och låt det vila invirat i bakplåts papper i 5 – 10 innan det serveras. Det fjärde och sista uppdraget i Buzzador för denna gång fick bli en liten "mix" av två tidigare, nämligen fläskytterfilé, denna gång serverad med risotto och de fyra såserna från Knorr
Jag är svag för gratänger och här kommer en god variant som absolut är värd att testas. Du behöver. 500 gr fläskfilé (själv använde jag fläskytterfilé)