Stek små plättar i en stekpanna med smör och rapsolja tills rårakorna är frasiga och får fin färg. Servera medstekt rimmat fläsk, lingonsylt och sallad
Stek små plättar i en stekpanna med smör och rapsolja tills rårakorna är frasiga och får fin färg. Servera medstekt rimmat fläsk, lingonsylt och sallad
8 1 paket torkade bruna bönor (à 500 g) 1 1/2 l vatten 2 tsk salt 3 1/2 msk ljus sirap 2 1/2 msk ättiksprit (12%) ev 1 1/2 msk potatismjöl ca 1 1/2 kg rimmat fläsk i skivor Lägg till i inköpslistan
Späd med mjölk och grädde under omrörning. Knaperstek fläsket. Smaka av med salt och peppar. Smaksätt eventuellt löksåsen med lite av det smälta fettet från stekningen
STEKTFLÄSKMED LÖKSÅS. Under min uppväckt fick jag ofta fläskmed löksås till middag och jag har alltid tyckt att det är jättegott men jag har inte ätit det sedan jag slutade äta potatis
Stekt ris. Lägg ner fläsk och stek till fläsk bli brunt och krispigt. 1 Blanda ihop fläskmed ingredienser. Lägg i tallrik med kökspapper (för att få bort lite olja) 3 Hetta upp oljan i en wok eller stek panna ca 2 min. servera med gurka eller sallad ,1 bit citron tips man kan byta till annan kött till exampel. kyckling eller räkor 200 g fläsk, skuret i bitar. 200 g fläsk, skuret i bitar 4 msk Tunn soja sås (göra från böner) Svartpeppar Oyster sås 1 msk Stekt ris Kokt ris, 5 dl rekommenderas 1 gul lök, småbitar 1 tomat, småbitar 1 morot, småbitar Broccoli 1 bit vitlök, småbitar Smör eller margarin 2 ägg 2 msk fisksås 1 msk socker 1 msk oystersås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.