Kinesisk plommon- och ingefärslax med mangosalsa och vårlök
Mat 365
Mat 365
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl jasminris
  • 70 g katrinplommon
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk färsk ingefära
  • 1 1/2 msk socker
  • 1 msk soja
  • 1/2 tsk sambal oelek
  • 1 dl vatten
  • 1/2 tsk paprika pulver
  • 1/2 tsk socker
  • 1/2 tsk malen ingefära
  • 1/2 tsk malen koriander
  • 1 1/2 krm salt
  • 300 g laxfilé
  • 1/2 förp
  • Salladslök
  • 1 st mango i bitar
  • 1 st lime
  • Olivolja
  • 1 tsk pressad saft
  • 1 lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.