Ställ den på ända och skär av sidorna från den platta kärnan. Mangosalsan är klar att serveras. Skär bort resten från kärnan och tärna allt fruktkött från mangon
Här har solen strålat i dagarna fyra och jag tackar och bara njuter av det finfina vädret. Den passade jättebra till grillat och jag kan tänka mig att den passar jättebra som tillbehör till exempelvis tacos, tortilla och liknande
Skala och tärna mangon, pressa limen över mangon. Hacka koriandern grovt och blanda den tillsammans med mangon, sweet chili, krossad chili, svartpeppar och lite salt
Avocado&Mangosalsa. Avocado&Mangosalsa. 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad). Blanda allt och låt stå minst 30 min i kyl. 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad). Blanda allt och låt stå minst 30 min i kyl. Allmänt 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad). 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad)
och jag verkar ha en förkärlek för att smaksätta den med apelsin. Enkelt serverad med en god sallad med rödbetor, haricotes vertes och lite fårost i en vinegrette med lite fårost till
Till det grillade köttet gjorde jag en härlig potatissallad av färsk potatis med citron, vitlök och honungsdressing, mangosalsa med sting och till efterrätt - blåbärspaj och äppelkaka med glass
Välj helst en mango och avokado som är väldigt mogna. Då är de mjuka och kommer nästan att smälta in i varandra, och tillsammans med limen och chilin skapa helst fantastiska kontraster mellan olika smaker
mycket persiljagul löktomatzuccini (eller gurka - men jag har överproduktion från lotten)paprika+rikligt med pressad citron och olivoljasaltFinhacka grönsaker och blanda med den kokta bulguren
Nudelsalladen blir godare om den blandas ihop med mangosalsan dagen innan och får stå i kylen tills det är dags att steka upp kycklingen innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.