karamelliserad fläskfilé. Karamelliserad fläskfile, 2-3 portioner. Fläskfilé äter vi ganska ofta eftersom det känns lite festligare än andra bitar på grisen, men främst för att det är så tacksamt att tillaga
Karamelliserad ananas. karamelliserad ananas,. Karamelliserad ananas med kokosmousse. Om mina smaker när det kommer till desserter är kola, choklad och nötter skulle Olovs vara mer tropiska
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner ca 600 g kålrot 2 msk smör 2 msk strösocker 1 röd chili saften av 1 apelsin salt peppar 1 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
-) Jag gjorde en hallonsorbet och en chokladglass och så här gjorde jag. Hallonsorbet1 pkt frysta ekologiska hallon1 dl socker1 dl vatten3 st äggvitor1 msk sockerBörja med att koka ihop vatten och socker till en lag, låt svalna
Jag tycker om mandel, använder det gärna i båda matlagning och i bakverk. Jag tycker däremot att mandeln har fått en stämpel av att vara trist och tråkig, den borde uppskattas mer
Den här hallonsorbeten är fräsch, sommarsmakande och alldeles len eftersom jag silat bort alla frön. Den blir snabbt klar i glassmaskinen och serveras med lättgjord lakritsmaräng för fin smakbrytning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.