½ dl riven parmesanost. Supergodtoast. 4 portioner. 2 skivor surdegsbröd 1 msksmör 250 g kantareller 1 msksmör salt & peppar 2 st schallotenlök, finhacka 100 g philadelphiaost ½ dl riven parmesanost 1 tsk vinäger ev gräslök ochrosepeppar till garnering Bred ett tunt. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 2 skivor surdegsbröd. 1 msksmör. 100 g philadelphiaost
Ta ut democh blanda demmedolivolja, rosmarin, parmesanoch salt medan de fortfarande är varma. Om ni är sugna på snacks, men inte vill proppamagen full medonyttigheter, så kommer här lösningen till er
Kombinationen av söta ochsamtidigt lite syrliga tomater, den salta ostenochrosmarin är oslagbar. Mixaihopmozarella, parmesan, fetaost/fårostoch ägg och bred ut i pajskalet
Så igår när minmakekomhem efter en lång dag på jobbet så gjorde jag en supergodkantarelltoastmedparmesanoch persilja efter ett recept av Markus Aujalay
Dra av bladen från rosmarinkvistenoch hacka i lite mindre bitar och blanda ner i degen. Blanda, smör, vetemjöloch riven parmesanmed lite salt o lite peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.