Lägg grönsakerna i en ugnsform klädd med bakplåtspapper. Servera med vitlöksyoghurten. Blanda linserna med de ugnsrostade grönsakerna, bönorna och persilja
2 tomater3 sparrisar2 nävar färska champisar1,5 dl riven parmesan10 oliver5 cm hackad purjolök2 vitlöksklyftorolivoljaGott att även blanda i färska spenatbladDela tomaterna och gröp ur kärnhusetFyll halvorna med hackad purjo, hackade oliver och parmesanen, blanda med vitlöken (salt o peppar)Droppa över olivolja och sätt in i ugnen ca 10 min tills osten har smältStek de skivade champinjonerna och sparrisenLägg gärna på ett par skivor extra parmesan över sparrisen när den är klarKLART
Igår när vi åt grekisk mat på sjukhuset så fick vi medvarmagrönsaker istället för pommes frites och det var så gott så det blev en variant på det idag till köttet
Bra med de varmagrönsakerna är att hit fram kan man ju förbereda allt i förväg. Jag lagade en ugnsbakad lax med sesamfrön och till det serverade jag en kall limesås med gräslök
Rör i mango chutney och smaka av med salt och peppar. Lägg en hönökaka på en plåt med bakplåtspapper. Lägg hälften av fyllningen ovanpå och lägg på nästa skiva, lägg på nästa lager med fyllning och på med sista skivan hönökaka
Krydda med peppar. Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.