Toppa grytan med hackad persilja. Servera med picklade äppelskivor och crème fraiche. 0,5 l trattkantareller. 5 msk smör och olja salt och peppar 2 msk kalvfond på flaska 1 l kokande vatten 250 g smålök 400 g morötter 0,5 l trattkantareller eller trumpetsvamp 3 dl vispgrädde 2
Servera med picklade äppelskivor och crème fraiche. 10,5 l trattkantareller. 5 msk smör och olja salt och peppar 2 msk kalvfond på flaska 1 l kokande vatten 250 g smålök 400 g morötter 0,5 l trattkantareller eller trumpetsvamp 3 dl vispgrädde 2. 1Toppa grytan med hackad persilja
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Det här är ännu ett enkelt recept med några lite ovanliga vändningar från Cucina Di Calabria. Man bryner lök och vitlök som man sedan inte låter koka med grytan utan tillsätter på slutet
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Kantarellermed persiljecrèmePortioner. Smaka av med salt och svartpeppar. Rensa kantarellerna. Fyll krustaderna medkantarellerna och ringla över persiljecrèmen
smörstekta kantareller, med mycket salt och peppar, på rostat bröd toppat med en persiljekvist. Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark och plocka kantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.