Den hade jag skurit i klyftor, vänt i rapsolja smaksattmed vitlök, samt ljus soya. Ni får helt enkelt stå ut och kanske till och med köpa er lite vildsvinskött av en snäll jägare i er närhet
Toppa grytan med hackad persilja. Servera med picklade äppelskivor och crème fraiche. 0,5 l trattkantareller. 5 msk smör och olja salt och peppar 2 msk kalvfond på flaska 1 l kokande vatten 250 g smålök 400 g morötter 0,5 l trattkantareller eller trumpetsvamp 3 dl vispgrädde 2
Servera med picklade äppelskivor och crème fraiche. 10,5 l trattkantareller. 5 msk smör och olja salt och peppar 2 msk kalvfond på flaska 1 l kokande vatten 250 g smålök 400 g morötter 0,5 l trattkantareller eller trumpetsvamp 3 dl vispgrädde 2. 1Toppa grytan med hackad persilja
Den hade jag skurit i klyftor, vänt i rapsolja smaksattmed vitlök, samt ljus soya. Ni får helt enkelt stå ut och kanske till och med köpa er lite vildsvinskött av en snäll jägare i er närhet
Fläskfärsburgare smaksattmeddragon, dijonsenap & svart vitlök. Mosa vitlöken med en gaffel till en puré ( den är så kladdig så det är svårt att hacka den fint) blanda med färsen
Hacka och bryn löken, baconet, och kantarellerna,tillsammansmed köttet. nån som händelsevis skulle vilja dela med sig av nåt svampställer kring Varberg
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Det här är ännu ett enkelt recept med några lite ovanliga vändningar från Cucina Di Calabria. Man bryner lök och vitlök som man sedan inte låter koka med grytan utan tillsätter på slutet
Ska man hinna med får man skörda lite varje dag och ta till vara. Plommonmarmelad med vanilj. Lägg alla ingredienser i en kastrull (släng ner vaniljstången och låt den koka med om du vill), blanda runt och låt koka upp
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.