Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Gillar du inte ädelost så prova med feta eller chévre. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
Servera grytan med pressad potatis och sallad. Smula ner ädelosten, och låt grytan koka upp. Här har vi en riktig klassiker - Lenas mammas kyckling i ädelostsås
Mat är livet och jag har på senare år fått mer och mer problem med magen så jag försöker konstant att hitta nya produkter att äta utan att nalla på smaken och kvaliteten
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.