Idag med filodegsrullar med fetaost. Mezebuffén fortsätter. De här rullarna är goda. Verkligen supergoda. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga för att få till dem som jag ville ha dem och till råga på allt så var filodeg nästan omöjligt att köpa här i Helsingfors
Räcker till ca 10 rullar/4 personer. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka och fräs gul lök och vitlök. Tillsätt sedan spenaten och låt den fräsa tills den är mjuk
Börja med att skala och hacka lök och vitlök och stek mjuk i olivolja i en stekpanna i ca 4-5 min. Toppa med smulad fetaost och ställ in i ugnen igen i ca 5-10 min
- Vispa/rör ihop ägg och den smulade fetaosten, krydda med salt och svartpeppar. - Lägg ett ark Filodeg i en väl smord form, pensla arket och lägg ytterligare ett ark på
Har aldrig innan använt mig av filodeg, men efter att ha tittat i Stinas matlåda för några veckor sedan beslutade jag mig för att handla hem en rulle med filodeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.