Piroger kan vara snabbmat även om man gör dem själv. krispiga piroger som såg ut lite som vårrullar. Mina piroger den här gången blev en kyl- och frysrensning, det är det som är så bra med piroger, de gå att variera i det oändliga
För några dagar sedan satt jag och bläddrade i Vår Kokbok för att få lite ny matinspiration och hittade ett recept på piroger som jag blev sugen på att prova
Lägg pirogerna på en bakpappersklädd plåt. Smula jästen i en bunke. Smält matfettet i en kastrull. Tillsätt mjölken och låt blandningen bli fingervarm, 37°C
Recept. Mia Veronica Pa. mån, 2013-06-17 23. 06. 40min. (2). 1. Fräs löken i smöret. Tillsätt och bryn färsen. 2. Blanda ner vitlök, Philadelphia ost och basilikan
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.