De här köttbullarna kreerades till påsken, men eftersom jag gjorde en stor sats när jag ändå var igång gjorde jag också några lite större bullar, som maken och jag festade på i förväg tillsammans med pasta och god pindjur
Smakaav vinägretten med salt och peppar. Bönorna trivs mycket bra tillsammans medavokado, tomat, rödlök ochbasilika i en enkel citron- och vitlöksvinägrett
RAW FOODBOLLAR MED SMAK AVCITRONOCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citronoch lakrits partners in crime liksom
Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt. Skaka runt ingredienserna ordentligt så att bitarna blandas med kryddorna
Smakaav såsen med salt och vitpeppar. I det här receptet får köttbullarna en härlig ton av vitlök och persilja och eftersom dem är gjorda av högrev blir dem extra saftiga och goda
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokos och färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Rulla små köttbullaroch lägg dem på en vattensköljd skärbräda. Skala och finhacka löken och fräs den mjuk utan att den får färg i en stekpanna med smör
Koka tills risonin är klar och tomaterna mjuka, smakaavmed salt och peppar, häll av vattnet. Koka upp vatten med buljong, tillsätt basilika, risoni och tomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.