Till lammet åt vi ugnsrostade grönsaker samt en fräsch sås gjord med ingefära och rosmarin. Jag använde samma smaksättning som till den lammrätt vi brukar tillaga i ugnen och det blev väldigt gott
Ta upp köttet och dra isär det med hjälp av två gafflar, blanda i lite spad. Man tar två gafflar och drar isär allt kött och sedan kan man äta det exempelvis som jag gjorde med sallad och kebabsås
Smakrik, rostad öl med tydlig beska, inslag av kaffe, soja, pumpernickel, charkuterier och lakrits. Sjömansbiff gjord med köttfärs har vi bloggat om för flera år sedan
Smakaavmed eventuellt mer salt och peppar. Om man vill kan man göra pulled chicken av kycklingen när den är färdigtillagad, då är det bara att dra isär kycklingköttet med hjälp av två gafflar och blanda med valfri mängd tomatsås
Har du möjlighet så smaksätt gärna med något med lite hetta i, exempelvis chilioch/eller ingefära. Det här kommer vi att göra om och testa andra typer av djupfrysta grönsaker och kryddningar
Stekt vitkål med cocktailtomater. Skär morötterna och löken i stora bitar och lägg i botten av grytan. Till kycklingen serverade jag stekt vitkål men cocktailtomater vilket gav en jättegod mejerifri middag
Lyft ut köttet och grönsakerna med hjälp av en hålslev, och lägg dem i en bunke. Något av det bästa med att laga till en så hör stor gryta, är att det räcker till två middagar åt oss
En mer enkel kyckling med så mycket smak finns inte, fågelkraken fick sig åtta timmar i en Crock Pot och redan innan lunch doftade det ljuvligt i köket
Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingoroch olivolja på en ugnsplåt. Pressa ut den rostade vitlöken ur skalet och mosa tillsammans med sötpotatisen
Blanda samman allt med färsen och tillsätt äggula, Krydda med salt och peppar. Med Bidrag i från. Forma färsen till avlånga korvar och arbeta in ett trä spett i varje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.