Körsbärskompott med glass och mandelsegel
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • körsbär
  • 1 strösocker
  • 1 maizena majsstärkelse
  • 1 rom
  • 1 vårrulleark
  • 1 ägg
  • 1 mandelspån
  • 1 vaniljglass1. Sätt ugnen på 200º.2. Sila av och koka upp vätskan från körsbären.3. Red av med majsstärkelse utrörd i vatten. Ta från värmen och tillsätt körsbär och rom. 4. Dela vårrullearken på diagonalen i fyra delar. Smörj ett bakplåtspapper. Lägg på vårrulledegen och pensla med ägg. Strö på mandelspån och socker. Grädda mitt i ugnen ca 5 min tills de fått färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.