Vispa äggulorna och florsockret poröst i en bunke, gärna medelvisp. Krossa turkiskpeppari mortel, jag brukar inte krossa så att det blir ett pulver, det är gott medlakritsbitari glassen
Jag har intetidigare provat på att koka körsbäri sockerlag, men härom dagen blev jag sugen på något gott ochmedbigarråer hemma i kylen blev det äntligen dags att prova på att göra sockerlag och koka bigarråer
Och SÅ nyttigt, med massor av vitaminer, mineraler, bra fettsyror ochinflammationsdämpandeingredienser som mandel, mandelolja ochkörsbär - något som jag ju brukar tjata om itidochotid
Raw rödbeta passar fantastisktmedkörsbär (som jag hade i frysen), citronochlitevanilj. Igår hade jag ingen lunch hemma och behövde något i magen innan jag begav migivägintill stan på jobb som jag hade på eftermiddagen
Toppa medkörsbärochbiskvier. Banan och mandelglass som är len ochkrämigikonsistensen, tinadekörsbär (finnsi välsorterade frysdiskar), mandelbiskvier (paleo) och snabb chokladsås gjord på kokosolja och kakao
Jag har så svårt för gelatini pulver form, jag trivs bäst medgelatinbladen. ) Så körsbärsspegeln blev seg som attan ochville absolut inte lämna kniven, blev ingafinabitar alls men däremot hade den en underbar smak av körsbär
Körsbär, ostkaka ochkamomillEnklassisk ostkaka som serveras med svarta körsbär, kamomillgrädde, mannagrynsflarn ochkamomillknoppar samt toppas med harsyra
koka ihoprödvinmed socker ochvanilj, häll på urkärnade körsbäroch låt vila över natten i kallt. Njut med en bit chokladkaka, vispad creme fraiche eller grädde, mums
Gjorde en god glass medMat-Tinas lemon curd-glassrecept och la tilllitelakrits. Pressa ner citronsafteni lemoncurden rör om, ringla ner lemoncurden i gräddsmeten med hjälp av en gaffel
Skär kakan i smala bitaroch servera med grädde och färska bär. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Blanda all bärvätska i en kastrull och blanda med socker. Nu när det är hög tid att skörda bär till sylt och saft eller bunkra upp förrådet i frysen, kan ej frysen vara full av bär från förra året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.